Рент а кар Ројал во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија

Rent a car Sarajevo Logo
Rent a car Sarajevo | Adresa Aerodrom Sarajevo 36, Sarajevo EN REZERVIŠITE
Rent a car Sarajevo | WhatsApp Rent a car Sarajevo | Viber Rent a car Sarajevo | Telefon

Рент а кар Ројал во Скопје, аеродром Скопје, најдобра агенција во Македонија

Aerodrom Sarajevo 36, Sarajevo
Rent a car Sarajevo |  Рент а кар Скопје

Рент а кар Скопје

Рент а кар Скопје
Рент а кар Скопје, изнајмување возила Скопје, car rental Skopje, Rent a kar Skopje– дали сакате да изнајмите автомобил или друго возило во Скопје? Вие сте на вистинското место бидејќи Рент а кар Скопје Ројал нуди изнајмување автомобили по супер пристапни цени. Можете да изнајмите автомобил на аеродромот Скопје или на која било локација во Скопје. Ве молиме однапред да нè известиме за датумот и времето за подигање на возилото, за да можеме да го подготвиме и резервираме возилото што го сакате.

Зошто да изберете нас?
Одговорот на ова прашање е лесен: бидејќи ние сме најдобрата, најсигурната, најбрзата и најправедната агенција за рент а кар во Скопје и Македонија.

Рент а кар Скопје - цени
Цените на услугите за Рент а кар започнуваат од 15 €/ден (евра на ден) и зависат од сезоната и попустите што ги нудиме. Плаќањето за rent a car услуги се врши при подигање на возилото, без да се плати депозит. Постапката за подигање на возилото трае неколку минути. Плаќањето може да се изврши во готово или со кој било вид платежна картичка (Visa, Master и сл.). 

Како да резервирате возило за изнајмување?
Само посетете ја нашата веб-страница https://www.rentacar-skopje.com/mk или можете да направите резервација на автомобил преку неа РЕЗЕРВАЦИЈА или со повикување на бројот +381 69 77 63 61.

Rent a car Sarajevo | Kontaktirajte nas Rent a car Sarajevo - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!